A "Kávézz velem" gyapjúlelket a délutáni anyaidős kávézási élményeim ihlették!

Ilyenkor ebéd után van egy szusszanásnyi idő, ami pont ahhoz elég, hogy megigyuk a kávénkat. Akár otthon vagyunk két házimunka és alvó gyerkőcök között, vagy a munkahelyen kissé rohanásban az ebédidőben. Milyen jó ilyenkor megállni 10 percre, rituálé szerűen elkészíteni a kávénkat, aztán valami szép, derűs dolgon megpihentetve a szemünket elkortyolgatni a fekete aranyat. Nos, legyen ez a gyapjúlélek a társ ebben!

Ajándékötletek alkalmakra. 

Születésnap, névnap, anyák napja, pedagógusnap, szerelmesek napja. Ajándékozz szeretteidnek Te is Gyapjúlelkeket!

Az első számú őrzők az angyalok.

Karácsonykor angyalok segítségét kérjük, s velük díszítjük otthonunkat és a karácsonyfát. Ilyenkor ajándékként is előszeretettel adjunk Őket szeretteinknek.

Ha baba érkezik a családba, kiságya felé őrzőt akasztunk.

Ők nemcsak bájosak, de segítenek is, mert ebben hiszünk.

De nemcsak őket hívhatjuk segítségül. A Gyapjúlelkek között megtalálhatod Máriát is. 

 

Királylányok és királyfiak. A magyar népmesék legfontosabb szereplői. De nemcsak a mesék, hanem a mi életünk főszereplői is. Hisz minden kislány királylány, és minden kisfiú egy hős királyfi. 

Mi mással lehetne szobájukat a leginkább díszíteni, ha nem ezekkel a lelkekkel?! Természetes alapanyagból készült, egyedi babák, akik a népmesék világának és a magyar népművészet beszélő szimbólumait viselik. 

Gyerekszobába ajánlom a gyapjúlelkes dekorációkat is. Bájos, szárnyaló angyalka,  virágcsokros kislány fali dísz, vagy titokdobozon csücsülő pajkos tündér. Ők mind különleges, őrző lelkei lehetnek otthonunknak.

 

Mindenkinek van őrzője.

Van, akire egy pajkos manó vigyáz, van, akire egy bájos tündér.

Az autóban vigyázhat Ránk utunk során egy bájos angyal. Csücsülhet a műszerfalon, vagy libbenhet a visszapillantótükrön. 

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!